Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
S.c. Adamantis S.r.l.
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Cosmetice Dr. Rimpler
Brand
Dr. Rimpler
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Dr.Rimpler COSMETICE asigura succesul dorit cu ajutorul produselor cosmetice de înaltă calitate pentru tratamente speciale în salone precum pentru îngrijirea la domiciliu.

Dr. RIMPLER COSMETICE este oferit exclusiv de profesionisti special instruiţi. Printre facilităţile acestor produse de frumusete se numara utilizarea intensivă a extractelor din plante proaspete valoroase, uleiuri naturale şi a substantelor speciale controlate dermatologic. Mulţi clienţi satisfăcuţi va vor fi recunoscatori.

Pielea poate fi influentata în mod individual printro ingrijire regulata. Astfel, se va obtine prospeţimea şi frumuseţea naturală a pielii, indiferent de vârstă.

Parfumul decent precum si conservarea produselor sunt testate dermatologic si folosesc cele mai noi cunostinte stiintifice din acest domeniu care nu admit nici un fel de eroare cu privire la siguranta si toleranta lor.
Continutul produselor se bazeaza pe diverse uleiuri valoroase, lipide, emulgatori alesi care permit o micro-distribuţie ideala.
Curăţarea, întreţinerea şi protecţia pielii se orienteaza in functie de starea actuala a pielii.
Starea pielii este rezultatul tuturor factorilor care actioneaza asupra acesteia. Desi pielea ereditara nu poate fi modificata, starea acesteia poate suferii modificari prin influente interne sau externe si poate fi infuentata de folosirea corecta a produselor cosmetice.


Influenţe externe: mediu, radiaţii, clima, temperatura, umiditatea
Influenţe interne: stres, boala, vegetativă, droguri
Comportamentul: nutriţia, fumatul, obiceiurile de curăţare şi întreţinere

În special, pielea impura, deshidratata, îmbătrânită prematur si cea sensibila poate fi normalizata prin folosirea corecta a produselor cosmetice pentru a evita tulburari nedorite.
Din Gura in Gura